Bleskovky no image

Publikováno 19. ledna 2016 | Redakce

0

UPC zmodernizovala síť pro 3200 domácností

„Naše službyjsou od lednanově dostupnév dalších 3 200domácnostech.Celkem jsme v minulém roce zmodernizovali sítě v dosahu 40 000 domácností a aktuálně jsou naše služby dostupné pro více jak 1,4 milionu domácností v ČR. V modernizacia intenzivní výstavbě nových sítí budeme pokračovat i v příštím roce,“ prozrazuje marketingový ředitel UPC Jan Kohout.
 
Interaktivní televize s videotékou
Interaktivní televize Horizon od UPC představuje nové, uživatelsky příjemné prostředí s intuitivním ovládáním, které přináší vyšší komfort při sledování více než 130 televizních kanálů, z nichž se vysílá 49 v HD rozlišení.
Součástí televize Horizon je neomezená videotéka My Prime se stovkami filmů a seriálů, celkem zahrnující více než 1000 titulů. Veškerý obsah i rozhraní v My Prime je v češtině. My Prime je možné sledovat na HD mediaboxechi prostřednictvím aplikace HorizonGo na chytrých telefonech, tabletech nebo laptopech.
Součástí videotéky My Prime jsou například zahraniční tituly Vlk z Wall Streetu, Rivalové nebo Nymfomanka, z českých filmů například Příběh Kmotra, Okresní přebornebo Pelíšky. Děti ocenítradiční české pohádky a seriály Krtkova dobrodružství, Mach a Šebestová, Tři veteráni nebo Lucie postrach ulice.
 
Internet, televize i telefon pod jedním účtem
Zákazníci si mohou užívat i nové internetové tarify s rychlostmi 100, 200 a 300Mbit/s. Výhodou modernizace sítě UPC je především možnost využití celé nabídky služeb – interaktivní televize na doma i na cesty, internetu a telefonu. Všechny služby tak zákazník může pohodlně spojit pod jedním účtem.

 

Tags:


O autorovi



Napsat komentář

Zpět nahoru ↑