Novinky

Publikováno 11. června 2016 | Redakce

0

Optoma získala ocenění za úžasný výkon v České republice

Za posledních pět let zvýšila Optoma svůj podíl na českém trhu v této kategorii z 3,2% v roce 2011 až na 35,1% v roce 2015. Od roku 2014 je Optoma lídrem na českém trhu v projektorech pro domácí kina.

Josef Kočica, Eastern Europe Sales Manager ve společnosti Optoma, řekl: „Jsme absolutně nadšeni ze získání tohoto ocenění. Rád bych využili této příležitosti a poděkoval všem naším zákazníkům a partnerům, kteří si oblíbili značku Optoma a pomohli nám dosáhnout tohoto prvenství.“

Toto ocenění bylo založeno na celkovém množství prodaných DLP projektorů v roce 2015.

Optoma má ve svém portfoliu zhruba 40 projektorů s 1080p rozlišením, které jsou určené pro domácnosti, firmy, vzdělávací zařízení a pro profesionální využití, jako například v aulách, muzeích, kulturních zařízeních a pro další instalace velkého formátu. Optoma postupně rozšiřuje tuto produktovou řadu o projektory s vysokým jasem, založené na laserové technologii, a o projektory ve 4K rozlišení, které budou určeny jak pro domácí kina tak pro profesionální instalace. Těchto produktů se zákazníci budou moci dočkat na konci roku 2016.

Optoma projektory využívají výhradně DLP technologii společnosti Texas Instrument. DLP technologie je nejlepší volbou pro aplikace vyžadující vysoký jas a rozlišení. Více než 80% všech instalací využívá této technologie (zdroj: PMA, 1080p/WUXGA, 7K+ ANSI lumenů, rok 2015).

Tags:


O autorovi



Napsat komentář

Zpět nahoru ↑