Unikátní vzhled, šíření zvuku do všech stran (360° Circ..." /> Revoluční reproduktory značky Sony pro smartphony – Stereo&Video

Bleskovky no image

Publikováno 25. září 2011 | Redakce

0

Revoluční reproduktory značky Sony pro smartphony

Unikátní vzhled, šíření zvuku do všech stran (360° Circle Sound), streamování hudby přes Bluetooth, nabíjení zařízení a mnoho dalšího

Společnost Sony přináší nový, unikátní způsob, jak zaplnit pokoj hudbou ze smartphonu, iPhonu nebo iPodu*. Technologie šíření zvuku Sony Circle Sound nabízí 360° audio z jediné kompaktní reproduktorové jednotky, která vypadá i zní fantasticky.

Na rozdíl od klasických reproduktorů vysílá 3600 Circle Sound dokonale vyvážený zvuk do všech koutů místnosti. Ať reproduktor umístíte kamkoli, hudba vždyczní skvěle. I když v místnosti (nebo domě či zahradě) změníte jeho polohu, zvuk bude pořád prvotřídní.

Reproduktor SRS-BTV25 spojuje technologie 3600 Circle Sound a bezdrátového streamování hudby přes Bluetooth, která nabízí bezproblémové připojení ke smartphonům včetně iPhonu a dalším zařízením vybaveným Bluetooth, jako jsou přehrávače Walkman nebo iPod touch nebo tablet iPad.

„Bezdrátová technologie" znamená to přesně to, co čekáte: žádné kabely, žádné složité nastavování – jednoduše vejdete do místnosti, kde je zapojený reproduktor, spojíte s ním své Bluetooth zařízení a přehrávání může začít! Díky svým malým rozměrům, ale mohutnému zvuku a všesměrové charakteristice, je reproduktor SRS-BTV25 použitelný v jakékoli místnosti a může být snadno přemístěn. Ze všech výše uvedených důvodů se jedná o zařízení pro odpočinek doma, setkání s pár přáteli nebo třeba velkou party.

Zábava však není omezena pouze na inteligentní telefony a hudební přehrávače. Kdokoli s jakýmkoli zařízením vybaveným technologií Bluetooth si může rychle a jednoduše dopřát bohatý všesměrový zvuk bez překážejících kabelů.

Vzhled modelu SRS-BTV25 je technicky dokonalý a přitažlivý. Takový design je doma všude. Ale přesto se nevyhnete volbě: černá nebo bílá?

Speciální funkce zvýraznění basů bass-boost dodá vaší party rytmus, který nezanikne ani v davu lidí. Díky portu Audio vstup můžete připojit jakýkoli přehrávač bez Bluetooth prostřednictvím konektoru mini-jack. Pro maximální pohodlí můžete svůj smartphone nebo iPhone při každém poslechu dobíjet přes nabíjecí USB port.

Model RDP-V20iP využívá stejnou technologii 3600 Circle Sound, ale funguje jako dokovací/nabíjecí stanice pro telefony iPhone a přehrávače iPod a ovládá se pomocí dodaného dálkového ovladače.

Reproduktor je mobilní díky interní dobíjecí baterii, která vystačí na 5 hodin přehrávání. Díky tomu jej můžete snadno přemísťovat a vychutnávat si hudbu kdekoli v domě. I v tomto případě platí, že díky sofistikované funkci zvýraznění basů patří reproduktor

do těžší váhové kategorie, než by se na první pohled zdálo. Jeho design je dílem stejného autorského týmu jako u modelu SRS-BTV25, takže vypadá skvěle úplně všude – a vybrat si můžete z černé, bílé nebo červené povrchové úpravy. Oba modely budou k dostání od října 2011 za cenu od 3 600 Kč.

 

 

Technické parametry:

SRS-BTV25

RDP-V20iP

Ovládání hlasitosti

ANO

ANO

Typ reproduktoru

Všesměrový 360 Circle Sound

Všesměrový 360 Circle Sound

Rozměr reproduktorů (cm)

Basový 5,6 cm; výškový 2,0 cm

Basový 5,6 cm; výškový 2,0 cm

Výkon reproduktorů

13 W (s adaptérem)

13 W (s adaptérem), 4 W (při napájení dobíjecí Ni-MH baterie)

Režimy ekvalizéru

Bass Boost

Bass Boost

Dokovací konektor pro iPod a iPhone

NE

ANO

Audio vstup

ANO

ANO

Sluchátkový konektor

NE

NE

Slot na paměťové karty

NE

NE

USB

ANO (pouze pro nabíjení)

NE

Bluetooth

ANO (kompatibilní s Bluetooth Profile: A2DP pro streamování hudby)

NE

Dálkový ovladač

NE

ANO

Interní dobíjecí baterie

NE

ANO

Doba přehrávání na baterii

NE

5 hod (přibližně)

Napájecí adaptér 100-240 V

ANO

ANO

Rozměry (Š x V x H) (mm)

145 x 145 x 145

145 x 145 x 145

Hmotnost (g)

Cca 500

Cca 600

Model SRS-BTV25 je vybaven pro použití s Apple iPhone/iPod touch/iPad a smartphony s technologií Bluetooth. Model RDP-V20iP je kompatibilní pouze se zařízeními iPod/iPhone připojenými přímo přes dokovací konektor.

 

 

Tags:


O autorovi



Napsat komentář

Zpět nahoru ↑