Bleskovky no image

Publikováno 4. prosince 2011 | Redakce

0

Přenosná USB nabíječka od Sony

Ať jste na letišti nebo na pláži, baterie mobilního telefonu nebo vašeho MP3/4 přehrávače Walkman vás díky dvěma novým přenosným USB nabíječkám od Sony už nikdy nezradí.

 

Nabíječky  CP-A2LS a CP-ELS jsou ideální pro cestovatele, pracovníky na služebních cestách, nebo kohokoli, kdo si nemůže dovolit riskovat, že zůstane
bez elektrické energie.
Oba modely jsou lehké, snadno se přenášejí a činí dobíjení baterie MP3/4 přehrávače Walkman či smartphonu stejně jednoduchým, jako je připojení kabelu k USB portu počítače nebo k elektrické zásuvce.

Přenosná nabíječka CP-A2LS s více než dostatečnou kapacitou 4000 mAh dokáže uložit energii pro dvě nabití baterie smartphonu buď pomocí přiloženého mikro USB kabelu nebo originálního kabelu vašeho telefonu. Rychlou informaci
o zbývající úrovni nabití baterie USB nabíječky poskytuje čtveřice LED indikátorů.

Když nastane čas pro dobití, jednoduše nabíječku CP-A2LS spojte s dodaným vstupním AC modulem umožňujícím rychlé dobití z nejbližší elektrické zásuvky. Po skončení vstupní AC modul odpojte a nabíječku CP-A2LS umístěte do kapsy nebo tašky, kde bude připravena na další dobití.

2000mAh kapacita ultrakompaktního modelu CP-ELS je dostatečná pro jedno nabití baterie vašeho smartphonu. Dobití nabíječky CP-ELS probíhá velmi jednoduchým připojením k USB portu vašeho počítače. Podobně jako u modelu CP-A2LS i k nabíječce CP-ELS je přiložen mikro USB kabel představující alternativu k nabíjení pomocí originálního kabelu mobilního telefonu.

Díky nízkému samovybíjecímu efektu si oba modely dokáží udržet přibližně 80 % původní úrovně nabití i po 12 měsících, což výrazně snižuje riziko, že vám elektrická energie dojde v nesprávný okamžik.

Nové přenosné nabíjecí zdroje jsou k dostání od začátku prosince 2011 za cenu 868 Kč model CP-A2LS  a CP-ELS za 409 Kč.

 

 

Tags:


O autorovi



Napsat komentář

Zpět nahoru ↑