Bleskovky no image

Publikováno 10. ledna 2012 | Redakce

0

Posbíráno v Las Vegas

Dnes/10.ledna začal v Las Vegas nejvlivnější světový veletrh spotřební elektroniky. Na Goliáši budete následujících pár dní dostávat aktuální zprávy přímo z výstaviště, kompletní reportáž z výstavy přinese Stereo & Video v čísle 2, které vychází na konci ledna.

Je zjevné, že Consumer Electronics Show opanují především chytré telefony a tablety spolu s důmyslnými a inteligentními televizory. Ty bude možné ovládat i hlasovými příkazy a gesty. Takové přístroje představily obě korejské značky LG a Samsung, žádná však během včerejšího/9. ledna Dne médií, tedy série prezentací a tiskových konferencí pro novináře z celého světa, nepředvedla, jak to prakticky funguje. LG i Samsung také shodně představily největší OLED TV na světě s 55palcovou/147cm obrazovkou, přičemž model od LG si můžete prohlédnout na připojeném videu. Výrobce tvrdí, že jeho televizor je zároveň nejlehčím svého druhu na světě. OLED TV je neuvěřitelně tenká, s mimořádně štíhlým rámem, vyniká vysokou světelností obrazu a zářivými barvami.

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ZWc98HsFkzw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

Tags:


O autorovi



Napsat komentář

Zpět nahoru ↑